Konsten att hinna med livet

Ibland får saker och ting ta så mycket fokus att livet glöms bort. Nej jag syftar inte till OS, det pratar vi inte om idag för jag är bitter av diverse incidenter inom de spelen. I helgen har jag i alla fall kommit ihåg livet och varit på besök i Kiruna. Blev med bil på kuppen eller tillfälligt med bil iaf ;) Ska köra ner lillebrors bil, som inhandlats i Kiruna för några veckor sedan, till Ångermanland i veckoslutet så jag passade på att förkorta avståndet dit ner :P Så fick jag ett bra tillfälle att hälsa på morbror och bästa Elna på kuppen :)

Nu är jag åter i Malmberget med en Citroën på parkeringen och utan att lägga någon vidare värdering i det räknar jag ner till torsdag eftermiddag. Jag tycker väldigt bra om mitt jobb, men ibland kommer det en sådan där period då en paus behövs. Perioder då livet glöms bort. Det är dags att komma ihåg livet igen ;)

Betydligt mindre dramatiskt än vad det låter, men sportlovet är välkommet. För övrigt vet jag inte hur jag ska hinna med min to do-list innan torsdag eftermiddag, men det löser sig. En sak i taget, nu ska jag fortsätta ha söndag och imorgon blir det jobb! /Elin


Vissa människor

Idag är det flera av mina elever som lite förvånat konstaterat "men Elin, vad glad du är idag". Ja, har jag svarat, vi vann ju hockeyn. Halvt på skämt, halvt på allvar. Men mina vänner, det är inte bara hockeyn som gör mig glad. Jag är glad tack vare brist på energitjuvar. Jag är glad tack vare att tiden går utan vidare krumelurer i vägen, men framförallt: jag är glad tack vare alla fantastiska människor jag har omkring mig!

Jag kom för en stund sedan hem från kvällens Sha'bam-pass och måste säga att jag är än gladare nu om jag varit ovanligt glad under dagen. Inte tack vare träningen kan jag lova. Men dels för vår härliga instruktör Olga som sprider energi och dels för min fantastiska träningskompis som alltid sprider sådan positiv energi omkring sig.

Misstänker att glädjen kommer avta medan träningsvärken vaknar till lov igen. Gjorde squats i måndags...ska enligt plan göra imorgon också. Återkommer gällande det ;) För övrigt har jag lagt upp en dålig plan för fredagen. Bokat tvättid på morgonen, måste hinna med att fixa pass och hockeysemin Sverige-Finland börjar klockan ett. Måste pussla ihop det för jag tänker då inte missa semin också! Tur jag inte jobbar fredagar i alla fall. Haha nå allt kretsar inte runt OS i min värld...bara nästan :P

Dags för återhämtning! Over and out! /Elin