Tre friskhetstecken

Det finns vissa saker som så att säga skvallrar om hur nära "normalläget" jag befinner mig i mitt liv. Idag är det främst tre saker som gör att jag känner att jag börjar känna att jag återhämtat mig från flunsan jag åkte på efter nyår:
1. Jag sitter och jobbar vid tio på kvällen
2. Jag får plötsligt för mig att jag borde diska undan dagens disk (vid tio på kvällen...)
3. Jag återvänder till bloggen, det finns hopp om liv gott folk ;)

Nu fattas bara att jag slutar upp med att ta Power naps efter jobbet och att nagellacken kommer till användning igen :P Kan tyckas knasigt, men det är sådana här knasiga smågrejor som gör mig till mig helt enkelt.

Efter två veckor sjuk och två veckor halvsjuk börjar jag tycka att det får vara nog nu. Tack och lov är rösten helt okej, hostan more or less borta och jag har lämnat soffan för sängen. Nu saknas bara att revbenen (alternativt något annat som gör ont som *pip*) ska läka till så att jag kan börja röra mig normalt också. Tips, har du ont i revbenstrakten bör du undvika att såväl nysa som att hicka...och även skratta för mycket eller för den delen andas för djupt. Jaja jag ska inte klaga, har blivit betydligt bättre senaste veckan. Längtar dock nått så fruktansvärt över att kunna vrida och vända på mig i sängen utan att fundera.

Well, till något roligare. Systeryster kommer på besök till helgen och då blir det minsann Mello-party! Kul att ha henne i Norrbotten så jag får se toka lite oftare än tomtarna hemma i skogen. En bra morot till att sköta disken enligt vanlig rutin också, kan ju inte ägna helgen till att diska när vi ska ägna oss åt att producera disk ;D

Har en känsla av att jag borde avrunda jobbet och ta mig i säng inom en snar framtid, imorgon väntar tisdagen! Misstänker att inlägget är ungefär lika osammanhängande som mitt huvud känns just nu, sicken tur ni har som är med på karusellen ;)

Simma lugnt i livet, over and out! //Elin