Tokigheter

Ja ni...det har varit lite tyst här ett tag. Så blir det ibland. Livet kommer ivägen liksom ;) Vad har hänt sedan sist då? Bra fråga. Kommer inte ens ihåg när jag skrev sist. 5/7 påstår bloggen, jaha. Jag övningskör, vi tar in hö, det grävs och det tränas med hästar. Igår dammsög syrran och jag hagarna. 2400 liter hästbajs, det ni. En mycket effektiv maskin syster har. Bestis är friskförklarad vilket innebär att jag tänkte försöka komma i någon slags form så att vi kan träna tillsammans och än funkar det rätt bra. Jag har dålig sits, halvdålig balans och händer som borde lära om sig att hålla tyglarna rätt men annars går det bra med tanke på hur lite jag ridit ordentligt på senaste tiden.

Men vad tror ni om att lämna det gågna bakom oss? Jag kommer ändå inte ihåg allt jag tänkt berätta för er ;) Vi blickar framåt istället. Idag är det den 22 juli och det är halvregnigt ute. På torsdag åker jag och syster upp till Umeå för jobb. Sedan kommer vi hem för att ha hand om ponnyridningen på Björnsjö marknad med tredje systern och efter helgen tar vi oss tillbaka norröver och jobbar lite till.

11-12 drar vi till Jämtland för Norrlandsmästerskap i westernridning och innan dess...*trumvirvel*...ISPREMIÄR! 4 augusti smäller det ;) Får se om det även ska hinnas med en hästuppvisning där men det ser vi väl. Få se vad var det mer som skulle hinnas med innan sommaren slutar...förutom resten av höskörden då...ja den 25 augusti ska bebis-Metissé på treårstest i Sundsvall och någon gång lite innan (alternativt efter, v.33 iaf) ska vi iväg till Skule och klättra :D

Så ser det väl ut på ett ungefär. Tillbaka till nuet. Jag skar mig i fingret imorse. Vikingens pappa har varit snäll och vässat våra köksknivar...som inte var så vassa alls innan...vilket Elin visst vet om. Jag kan inte hjälpa att kniven skar snett genom mackan och rakt på mitt pekfinger :S Samma finger som en råtta en gång i tiden bet så att det började tokblöda. Min ursäkt till mamma: "Jag skar mig på bordet". Väldigt smart Elin. Ett bord med rundade kanter. Grattis. Hehe. Fingrar blöder ganska mycket. Men men det är omplåstrat om än inte så skönt.

Nu ska jag se om jag kan lyckas vinna mot någon i SongPop, briljant spel det där! Så nära Så ska det låta man kan komma på nätet ;) Me like :) Hej på er så länge!

Full fart

Tredje ridlägret närmar sig sitt slut. Till veckan är det träningsläger och ja så är det väl snart Björnsjö marknad också :) Ikväll blev det hamburgare ute i solen till middag, härligt värre! Mysigt med grillning och finväder.

I övrigt är det inte så mycket på gång. Pappa har dragit igång intensivkurs med mig, vem vet jag kanske lyckas komma halvvägs till körkortet innan körkortstillståndet går ut. Går bättre än väntat men suck så less jag blir på den där förbaskade kopplingen och hela proceduren när jag ska köra iväg. Suck. Men men det kommer väl. Blir bara så sjukt irriterad när det inte går som det ska när jag vet, i huvudet, exakt hur jag borde göra. Well well, skam den som ger sig. Lite bilder på det kanske.