Vilken vecka!

Ja ni...det var som något jag hade tänkt att säga...undra vad det var...jo just det, JAG KLARADE UPPKÖRNINGEN!

Skrev teorin i måndags, 20 min och 60 av 65 rätt. Känns som ett okej resultat ;) Och framförallt GODKÄND! Så i måndags studsade jag iväg från Trafikverket i lycka :) Hade tänkt att inte säga något till någon annan än min uppsatspartner (lite svårt att dölja när det ska planeras träffar :P) men när jag kom ut från provet kände jag att jag behövde dela nyheten med någon så jag "råkade" ringa pappa :P Sen att jag "råkade" tala om det för lillasyster på kvällen och att pappa i tisdags fick tillåtelse att berätta för de andra som är hemmavid är en annan femma :P Jag är smådålig på att ha egna hemligheter måste jag erkänna...mycket lättare att hålla andras hemligheter hemliga ;)

Så idag var det då dags för uppkörning. Igår var en riktig pissdag (bortsett från en mycket produktiv pluggperiod på förmiddagen) om ni ursäktar uttrycket. När jag kom hem var det som att jag helt plötsligt insåg att det var dagen före uppkörningen och såklart fick jag spänningshuvudvärk. Men det löste sig. Jag sov gott och vaknade, såklart, en halvtimme innan väckaren ringde.

Ja...jag kan säga att jag var lagom nervös innan jag kommit iväg hemifrån men det lugnade sig innan jag kommit fram till körskolan. Visade sig att jag var en timme för tidig men det löste sig det med.

Uppvärmningslektionen kändes helt okej, var lite on edge men körningen gick bra och sen fick jag åka runt lite eftersom vi lyckats bli tidig till Trafikverket också, som sagt long story.

Tack och lov fick jag köra upp med den förarprövaren som jag träffat en gång tidigare då han åkte med på en av mina körlektioner i höstas. Det galna var att när jag satt mig i bilen för att köra iväg så var jag så lugn och fokuserad att det nästan var läskigt haha nervositeten var som bortblåst.

Nä jag tror jag låter bli att gå in på hela allt i detalj eftersom jag upprepat den historien ett antal gånger idag men iaf: GODKÄND och därmed numera med körkort :) Fint fint :)

Så nu ska jag ta och fira genom att fara ut och springa haha //Elin

Just saying

Ja jag vet inte jag...jag uttryckte några önskemål gällande min framtida lägenhet (läs efter-studier-lägenhet) och syrran tyckte att jag hade lite väl höga krav. Ja. Ni får väl helt enkelt avgöra själv :P

Jag tänker mig att lägenheten har:
- balkong, på "rätt sida" (mao många soltimmar)
- väl ljudisolerade väggar, så att jag till och med glömmer bort att jag har grannar
- diskmaskin, en stor vore inte fel men jag kan nöja mig med en bänkvariant också ;)
- gott om yta så att jag kan få plats med en vräkig soffa

Jag tycker jag har rätt rimliga krav ;) //Elin