And this is where I belong

Med tanke på hur länge sedan det var jag bloggade är det nog inte lönt att jag ger er någon slags sammanfattning. Jag håller mig till att konstatera att julen, som för övrigt som alltid går i Modos färger, är över och har varit en mycket trevlig period samt att det imorgon är sista dagen på år 2012.

I övrigt är jag lite eller kanske ganska väldigt irriterad just nu. Jag har tre inlämningsuppgifter som ska in innan 18 januari. Nu råkar det vara så att jag gjorde största jobbet på en av dessa under min praktik. Vilket med andra ord innebär att den varit nästan klar i sådär tre veckor snart. Därför bestämde jag mig för att göra klart den i år så att jag bara har två inlämningar kvar till nästa år :P

Fin tanke, dock lättare sagt än gjort. Först och främst har jag suttit alldeles för länge innan jag lyckades besegra de två styckena som vägrade bli okej. Bra blev de inte men okej. När jag med hjälp av syster knäckt nöten så tänkte jag då lämna in den...och inser att jag suttit och skrivit i rätt teckensnitt men fel pt. 10,5 punkter när det ska vara 12 pt. Och guess what, det innebar en hel jädra sida för mycket!!! Som att jag inte hade problem att hålla sidorna nere innan det liksom. Det var bara till att sätta mig och kill my darlings så att säga :( Och nu är jag knappt nöjd med något i texten längre :( Möttes av den här rutan när jag klickade på skicka in:


Om jag är säker? Eh nej, är jag någonsin säker när jag lämnar in en text? Märk väl att det är en punkt där det borde vara komma. Sånt är livet. Nu är texten i alla fall inlämnad och den är helt okej. Nu släpper vi det, vill inte höra ett ord till om den här texten innan 18 januari.

Hockey om en halvtimme, tur det! Så himla härligt med hockey varje dag. Tänk om det kunde vara jul/nyår året runt ;) Mer hockey till folket :P