Semi final, it's on!

Är egentligen på tok för trött för att blogga. Efter en alldeles för lång dag på universitetet, om än hyfsat produktiv, så kom jag hem lagom till att se Slovakien-FInland och fick gott sällskap till Sverige-Kanada och OJ vilken match. Huga, det är nästan ohälsosamt att titta på hockey.

När Kanada satte sitt första mål gick luften ur mig lite, det kändes som att även om vi höjt nivån så var det inte tillräckligt. Det kändes dessutom så irriterande onödigt det där passet in mot mål som blev en perfekt passning till Kanada. MEN sen satte vi ett mål, sen satte vi ett andra mål och jag var i himlen. Sen satte Kanada ett andra mål...då blev det jobbigt. Det blev förlägning, jag hatar plötslig-död-perioder. Sen blev det straffar och när jag trodde att vi skulle stänga butiken så jag skulle slippa plågas så går det till plötslig-död-straffar så att säga. Men pju, satan vilken straff Pettersson satt! TACK för det! Nu funderar jag på ifall jag ska gifta mig med Jhonas Enroth eller Fredrik Pettersson...we'll see about that ;)

Nä nu måste jag packa väskan, gräva fram lunch och gå och sova. Upp klockan sju imorgon och diska och he ut soporna för att sedan bege mig till universitetet. Vid halv fem bär det av till Övik :) Heja Modo, Heja Sverige! //Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback