Time to catch up

Åttonde dagen i Malmberget, känns som att det knappt gått två sedan jag flyttade upp ;) Jag väljer att se det som ett gott tecken, tiden går fort när man har roligt säg :)

Både första och andra dagen på jobbet är avklarade, känns som att jag kommer trivas som fisken i vattnet!

Imorse blev jag dock något besviken på fina Malmberget. Utanför fönstret var dimman så tjock att jag inte kunde urskilja något överhuvudtaget och regnet öser verkligen ner. Mina planer att ta cykel ut på upptäcksfärd ströks rätt snart...får hålla tummarna för bättre väder imorgon!

Igår fick jag hem mobilen som jag ska vara testpilot för, en Nokia Lumia 925. Blev jätteglad men glädjen blev kortvarig då jag kommer på att jag inte har mikro-SIM i min nuvarande mobil...vilket jag måste ha i denna. Suck. Lär ta ett par dagar innan det kortet dyker upp i och med att det först måste anlända till Umeå för att syster ska kunna skicka upp det hit. Hm great. Jaja, sånt är livet. Hade varit så lätt ifall Telia haft butik i Gällivare men icke, närmaste Telia är Kiruna.

Har i alla fall hunnit kika lite på den men jag blir som lite begränsad utan SIM-kort. Den lilla "hick upen" ger mig i alla fall tid att virka klart mina mobilfodral, ett i blått färdigställdes igår kväll. De jag har sedan tidigare är nämligen för en alldeles för liten mobil ;)

Längtar tills jag kan byta då min nuvarande har börjat stänga av sig av sig själv och diverse andra lustigheter som inte uppskattas från min sida. Men men snart så.

    

I övrigt kan jag tala om att mina vader ogillar mig rätt ordentligt. I torsdags fick jag något ryck och for ut och sprang lite och såklart tjuras jag med att ta trapporna upp så ofta jag förmår mig. Den kombinationen gör sitt kan man säga ;) //Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback