Earth hour 2012

Ikväll mellan 20.30-21.30 släcker vi lamporna och har det trevligt :) Syrran, Gin och jag laddade upp med en promenad ner till stan för att äta den magiska bakelsen som Umeå Kommun bjussa på. Lite bilder kanske.

Sjuuuuuuuukt god! Om ni passerar Glashuset på torget innan kl.15 idag måste ni verkligen gå in och skriva upp er att ni kommer delta i Earth hour och sedan äta denna mumsiga bakelse som Nisses konditori gjort (officiellt är det inte deras bakelse men de har färdigställt dem som bjuds på i Umeå). MAGISKT god! När ni ändå är där kan ni ta och lova något också, det gjord jag och syrran.

Grym idé med ett löftesträd, jag skulle vilja ha något liknande i lägenheten så att alla som kommer och hälsar på kan skriva en hälsning :)

Jag är väl iofs väldigt duktig på det här redan men jag och syrran har dessutom kommit fram till att vi ska bli ännu bättre på att källsortera och hon ska börja duscha kortare och kallare haha Vi är ganska duktiga på att tänka miljövänligt redan men vi ska göra vad vi kan och ikväll ska vi släcka för att visa att vi bryr oss!

Så här soligt och fint var det på torget. Jag har inte varit i Glashuset förut och blev lite förvånad över att det är så pass stort när det ser rätt litet ut.

Gin tyckte också att det såg gott ut. Vi knöt fast henne i bänken utanför när vi gick in och när vi sedan vänder oss om för att kolla ifall hon sköter sig så har hon hoppat upp på bänken och sitter och spejar och försöker flörta in sig hos mannen som satt på nästa bänk och åt sin bakelse haha

Så lite vårtecken på vägen hem :)

NU tycker jag att de tekniska problemen måste lösa sig så att vi får se SM-finalen snart!!! Modo leder iaf med 1-0 än så länge och vi har spelat lite mer än halva perioden. Lehmann är tapper och försöker hålla oss uppdaterad på Twitter iaf, det gillas! //Elin



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback