JVM

JVM närmar sig och nu är tydligen truppen uttagen! Sockan är med, väldigt kul även om Johan Gustafsson troligast får förstaspaden. Mattsson vet jag inte så mkt om men spelar han i Kanada så lär han vara hyfsat duktig.

Så har vi kollat in tv-tiderna också, SVT har ju sålt iväg en del rättigheter till Viasat så en del av matcherna visas på tv10 vilken vi inte har hemma i skogen. Dock verkar det som att vi kommer att befinna oss på en plats där det finns TV10 när de matcherna går. På nyår spelar vi mot Ryssland och ja lite besviken blev vi när vi såg att matchen går klockan 4.00 på morgonen. Inte blir det till att fira nyår med hockey i år inte, men vi får inleda det nya året med det istället ;)

Nu är pärgratängen packad och klar för morgondagens lunch! Mums! Angelica Augustsson rev sista hindret, hade troligtvis kickat ass annars. Typiskt. Och Roffe fick inte en rida omhoppning idag. Baryard utgick efter ungefär fyra hinder då de rev de två första...förståeligt. Ja, nu bytte vi alltså från hockey, till lunch, till hästhoppning. Om det var någon som inte hängde med tänkte jag. Hej på er! //Elin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback