It's a hockey night tonight :D

Igår drog hockey-VM igång med match mellan Frankrike-Schweiz (0-1 ot), Tyskland - Ryssland (2-0), Kanada-Vitryssland (4-1) och Slovakien-Slovenien (3-1). För Tre Kronors del börjar allvaret ikväll :D Självklart sänder Viasat Sveriges matcher på 3an men misströsta ej (ni som är i samma sist som mig och endast har tillgång till 6an) vi kan se Finland-Danmark spela...yey.

Ja det är ju i alla fall hockey men jag hade sett fram emot att se Norge-Sverige. Well Zäcken spelar ju ändå inte så jag överlever väl...men vi får hoppas att Skröder och co inte gör en Tyskland bara. Fast Norge har säkert vunnit mot oss i VM-sammanhang någon gång :P Ja för er som missat det så har Tyskland aldrig någonsin vunnit en match mot Ryssland i VM-sammanhang och igår vann de som sagt med 2-0. That's big.

Harju och Garpenlöv verkade inte ha haft en topp dialog, ingen Harju blir det men det är bra att han säger nej ifall han känner att han inte har något att komma med! Så, truppen då.

Tre Kronors lag i kväll:

Målvakter: Erik Ersberg (Viktor Fasth)

Första femman:

Oliver Ekman-Larsson, Staffan Kronwall

Robert Nilsson, Niklas Persson, Loui Eriksson

Andra femman:

Calle Gunnarsson, David Petrasek

Magnus Pääjärvi, Patrik Berglund, Martin Thörnberg

Tredje femman:

Nicklas Grossman, Daniel Fernholm

Jimmie Ericsson, Rickard Wallin, Mattias Sjögren

Fjärde kedjan:

Mattias Tedenby, Mikael Backlund, Jakob Silfverberg

Extra back:

Tim Erixon.

Inte anmälda: Anders Nilsson, David Rundblad.

Då vet ni det, hoppas att ni som har 3an ser till att titta på matchen och för allt i världen se till att låta bli att ropa HEJ förrän vi kommit över bäcken :P //Elin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback